Web design / hjemmeside

Responsive

Hjemmesider skal i dag, dels have sit eget individuelle responsive design, der udtrykker firmaets identitet, markedsføring og strategi.

Kort sagt: "det ikke længere nok bare at have en hjemmeside".

For ikke så lang tid siden, brugte vi næsten udelukkende vores stationære eller bærbare computer til at gå på internettet, men nu bruger flere deres telefoner samt tablets til at surfe og handle på nettet.

Dette betyder at din hjemmeside skal være tilgængelig på mange forskellige platforme, og derved også mange forskellige skærmstørrelser. Derfor er det vigtigt at designet tilpasser sig til brugerens skærmen størrelse/opløsning.

Hos Themcom udvikles alle nye HTML hjemmesider, redesign eller nye, således de er responsive og lever op til dagens standard.

Skal vi sammen bygge din hjemmeside responsivt?

CMS

Et effektivt (CMS ) Content Management System, giver mulighed for hurtig opbygning af en professionel responsive hjemmeside.

Themcom samarbejder og bruger Sphereworks CMS, som dækker over en lang række moduler som gør det muligt at tilføje noget brugervenlighed til din hjemmeside samt nogle unikke funktioner.

CMS systemmet giver dig mulighed for at redigere 100% indholdet du vil vise på virksomhedens hjemmesiden - og der er ingen begrænsninger med hensyn til tests, fotos, video etc.

Dog vigtigst af alt, så behøver du ikke være programmør eller have HTML kendskab. Det eneste der kræves er en PC eller Mac med internetadgang.

Vi har i tæt samarnejde med Kemp & Lauritzen og UBD I/S, benyttet Spehereworks CMS platform til at producere deres 100% indivduelle responsive hjemmesider.

Behov for en individuel CMS løsning?

Webshop

Med Themcom/Hosted Shop får du enestående performance, total designfrihed, et optimalt SEO-fundament og uendelige muligheder for integraton og tilføjelse af funktioner. Hosted Shop er efterfølgeren til Danmarks mest solgte webshop-løsning, og systemet bliver konstant udvidet med nye funktioner og forbedringer.

Themcom/Hosted Shop er en brugervenlig basis-webshop, som indeholder størstedelen af de funktioner, der skal til for at komme godt i gang med at sælge på internettet. Afhængig af hvilken betalingsløsning eller fragtform, du ønsker at tilbyde dine kunder, kan du tilføje de nødvendige moduler. På den måde slipper du for at betale for funktioner, som du ikke har brug for, og kan i stedet tilpasse din webshops funktioner, så den passer til dine egne behov og ønsker.

Alle webshop-ejere har forskellige behov og ønsker til funktioner. Hvor du før skulle have specialudviklet funktioner, giver ScanNet dig nu mulighed for at tilføje disse som plugins i din Themcom/Hosted Shop.

Er din hjemmeside responsive?
Google har ændret deres algoritmer,
så sider der er mobilvenlige vil få en fordel i Deres søgeresultater.

Test din hjemmeside