Profil

Themcom - mere en 15 års erfaring

Jan Themsen stiftede i år 2000 THEMCOM og havde forinden beskæftiget sig med både mærkevare salg, branding, markedsføring og kundepleje i mere end 10 år.
Bl.a som rådgivende konsulent i webbureau. Siden etableringen har vi oplevet en konstant, kontrolleret vækst. Kontrolleret fordi THEMCOM vægter samarbejde og personlige relationer højt, og hele tiden sikrer, at vi kan bevare et højt serviceniveau overfor hver enkelt kunde.

Kontakt os

Hvorfor os

  • Design / redesign, programmering af hjemmesider,

    Vi har det mål at være en kompetent, spændende og udfordrende samarbejdspartner med kreative og effektive løsninger.

  • Hostning af hjemmesider, mail og backup.

    Topmoderne datacenter, som er sikret mod bl.a. brand, fugt og uvelkomne gæster.

  • IT drift og support

    THEMCOM har specialiseret sig i, at overtage ansvaret for drift, vedligeholdelse, databackup og support af mindre og mellemstore virksomheders IT-systemer.

Mission

At være en kompetent, spændende og udfordrende samarbejdspartner med kreative og effektive løsninger.

En erklæret målsætning om at kunne tage det overordnede ansvar for et kundeprojekt. Dette kræver en lang række ekspertiser og ressourcer som ikke nødvendigvis findes indenfor vores egne forretningsområde.
THEMCOM sikrer denne kompetence ved at samarbejde med en bred vifte af Internet virksomheder. De har hver deres speciale indenfor bl.a. opbygning af kunde-relaterede hjemmesider, infotainments, advertainments, varebestilling
og on-line salg, Intranet , database udvikling og E shop løsninger. Blandt vore samarbejdspartnere kan nævnes:
THEMCOM har en bred vifte af samarbejdspartnere og freelancere så som Flash designere, ASP/PHP programmører, server & netværks folk, fotografer, AD'ere, tekstforfattere og public relations bureauer.

THEMCOM design og webbureau

Det der er medvirkende til at THEMCOM har succes er,

at vi har samlet en række meget erfarne og kompetente specialister, der alle arbejder for den mest rationelle løsning til den enkelte kunde. Da Internettet er et fremtidsrettet medie med ubegrænsede muligheder for blandt andet at skabe dialog-markedsføring, kommunikation, interaktiv underholdning, profilering af mærkevarer og B-to-B relationer er det vigtigt. at sikre sig en leverandør der kan levere en kompetent Internet løsning. Virksomheder har derfor nu mulighed for at outsource blandt andet flg. opgaver til THEMCOM: Design – programmering – implementering- og redesign af hjemmesider, hardware, software, webhostning, data og voice kommunikation samt Internetbaseret løsninger og der igennem få leveret 100 % løsninger. Vi har det mål at være en kompetent, spændende og udfordrende samarbejdspartner med kreative og effektive løsninger