Backup / online 365, & 24-7

Sæt sikkerheden i førersædet!

Med en online backup løsning sparer I penge og skal ikke bekymre jer om forældede backupsystemer og dyre konsulentbesøg. Hos os er driften af din backup overvåget døgnet rundt og i sikre hænder. Mange virksomheder føler sig trygge, fordi de har et backup system. Men det er de færreste, der prøver at simulere et nedbrud for at tjekke deres sikkerhed. De virksomheder, som har prøvet dét, oplever ofte, at de slet ikke er sikret godt nok.

Featurers

SSL kryptering: En sikker 128-Bit krypteret SSL forbindelse garanterer al kommunikation mellem ScanNet og din computer.
Komprimering og kryptering: Alle data komprimeres før overførslen. På denne måde mindskes mængden af data, der overføres. Herefter krypteres disse data med en hemmelig brugerdefineret nøgle.
Krypteringsnøgle: Der angives en krypteringsnøgle, som kun kunden kender. På denne måde sikres alle data til backupserveren. Backuppen kan ikke genskabes, hvis nøglen forsvinder.
Sikkerhed: Vores serverdrift foregår i Danmark i specialindrettede serverrum, som er tyverisikrede og udstyret med brandhæmmende inergénanlæg. Alle servere er strømsvigtsikrede med UPS samt nødstrømsgenerator. Der køres backup på alle servere. Serverne overvåges 24 timer i døgnet, hvilket sikrer en oppetid på over 99%.
Kontakt

Den bedste ambassadør er en glad kunde - og dem har vi en del af.

Udpluk af referencer

Ekstra Bladet

Udarbejdelse af kravspecifikation, udvikling af design, programering og installering af responsiv webshop til Ekstra Bladets Abonnementssalg. 24/7 support.

Scancompany

Design og programering af ny hjemmeside, produceret i responsivt design. Til brug for alle platforme. Mail og webserver hostning.

Naval Team Denmark

Kravspecifikation, bestykning, levering og installation samt online backup af server samt klienter. Hostning af IT installationer.

Ducati & Husquarna MC importør

Udvikling og design samt programering af webshop. Implementering af produkter samt søge optimering.

CR Electric

Design og programering af ny hjemmeside, produceret i responsivt design. Til brug for alle platforme.

Vulkano

Design og programering af ny hjemmeside, produceret i responsivt design. Til brug for alle platforme. Mail og webserver hostning. IT support.

Ztrong

Design og programering af ny hjemmeside, produceret i responsivt design. Til brug for alle platforme. Mail og webserver hostning. IT support.

PM Olsen A/S

Design og programering af ny hjemmeside, produceret i responsivt design. Til brug for alle platforme. Mail og webserver hostning.

Kemp & Lauritzen

Udarbejdelse af kravspecifikation, udvikling af design, programering og installering af responsiv CMS hjemmeside. 24/7 support.

UBD I/S

Udarbejdelse af kravspecifikation, udvikling af design, programering og installering af responsiv CMS hjemmeside.

Melitta Nordic A/S

Udvikling og design samt programering af webshop. Oprettelse og vedligeholdelse af Facebook profil.

Allremove

Vedligeholdelse af server park og op til 20 klienter. Online backup og 24/7 support.