Support / www., @mail og IT

Overtagelse af hjemmeside løsninger og udarbejdelse af ny hjemmeside?

Ja, vi kan løfte begge opgaver og mange andre opgaver vedr. hjemmesider. Vi vil som altid etablere et møde og gennemgå de evt. problemstillinger der måtte være. Derefter laver vi et oplæg som danner baggrund for en design- og kravspecifikation. Vi opretter altid testsite, hvor den nye hjemmeside vil ligge og kunden har derved mulighed for løbende at følge produktionen af samme.
Som sagt Themcom leverer design – programmering – implementering- og redesign af hjemmesider, samt Internetbaseret løsninger. Vore kunder får derved leveret 100 % løsninger ud fra de behov den enkelte virksomhed måtte have.

Kan Themcom overtage min nuværende hostning eller IT-support?

Ja, typisk har en virksomhed jo haft en anden leverandør af IT-support, inden de kommer til os. THEMCOM har selvfølgelig erfaring med at skifte "over" helt gnidningsfrit. Vi varetager desuden jeres sikkerhed ved hurtigst muligt at skifte de kodeord til server, arbejdsstationer m.v. så ingen uvedkommende har adgang til jeres data. Til alle serviceaftalekunder udarbejder vi en dokumentation med setup og passwords.

Kontakt

Den bedste ambassadør er en glad kunde - og dem har vi en del af.

Udpluk af referencer

Ekstra Bladet

Udarbejdelse af kravspecifikation, udvikling af design, programering og installering af responsiv webshop til Ekstra Bladets Abonnementssalg. 24/7 support.

Scancompany

Design og programering af ny hjemmeside, produceret i responsivt design. Til brug for alle platforme. Mail og webserver hostning.

Naval Team Denmark

Kravspecifikation, bestykning, levering og installation samt online backup af server samt klienter. Hostning af IT installationer.

Ducati & Husquarna MC importør

Udvikling og design samt programering af webshop. Implementering af produkter samt søge optimering.

CR Electric

Design og programering af ny hjemmeside, produceret i responsivt design. Til brug for alle platforme.

Vulkano

Design og programering af ny hjemmeside, produceret i responsivt design. Til brug for alle platforme. Mail og webserver hostning. IT support.

Ztrong

Design og programering af ny hjemmeside, produceret i responsivt design. Til brug for alle platforme. Mail og webserver hostning. IT support.

PM Olsen A/S

Design og programering af ny hjemmeside, produceret i responsivt design. Til brug for alle platforme. Mail og webserver hostning.

Kemp & Lauritzen

Udarbejdelse af kravspecifikation, udvikling af design, programering og installering af responsiv CMS hjemmeside. 24/7 support.

UBD I/S

Udarbejdelse af kravspecifikation, udvikling af design, programering og installering af responsiv CMS hjemmeside.

Melitta Nordic A/S

Udvikling og design samt programering af webshop. Oprettelse og vedligeholdelse af Facebook profil.

Allremove

Vedligeholdelse af server park og op til 20 klienter. Online backup og 24/7 support.