Hostning / www. og @mail

Webserver

Hostning af hjemmeside, kræver et professionelt webhotel!
Vores webhoteller er udviklet til virksomheder, fordi vi kender de høje krav til driftsikkerhed og oppetider. Vi sikrer, at din hjemmeside eller webshop er online og let tilgængelig.

Vi tager os af teknikken
Vi sørger for et stabilt og hurtigt webhotel, så du kan koncentrere dig om din hjemmeside og din forretning.

Hurtig og professionel support
Hvis du har brug for hjælp vedr. driften af din hjemmeside, eller webshop, så ringer du bare – vi er klar til at hjælpe dig.

Daglig support
Vi tager backup af data på alle webhoteller hver nat, så hvis uheldet er ude, er dine data ikke længere væk end et telefonopkald.

Webserver løsninger til alle behov
Understøttelse af ASP og ASP.NET. Du har mulighed for at bygge dynamiske websider, ved brug af f.eks. Microsoft Access og ASP.

Adgang til et top moderne kontrolpanel, som driftes på vores eget Linux Cloud miljø, hvor der kan afvikles sider i PHP og med adgang til MySQL database. Vi understøtter hurtig installation af en række gratis CMS-løsninger.

Microsoft SQL servere giver dit website hastighed og driftsstabilitet.
Vi leverer højtydende Microsoft SQL servere i forskellige databasestørrelser med fuld Enterprise Manager adgang. Vores servere er overvåget 24 timer i døgnet og kører daglig backup, hvilket sikrer stabil drift og sikkerhed for dine data.

Mailløsning

Find den mail hosting løsning, der passer til dig og din virksomhed
Hos Themcom får du specialsammensatte mailløsninger, der gør, at du kan systematisere din mailkommunikation til perfektion. Du vælger selv dine e-mailadresser og kan på den måde fremhæve dit navn/firma m.m. i dine e-mails.

Basis løsning:
5 e-mailadresser á 1 GB (POP3 og IMAP)
Virus- og spamfilter på mailservere
Webmail
Mulighed for Pocket PC/Smartphone
Ubegrænset POP3-alias/forward/autoreply

Udvidet løsning:
10 e-mailadresser á 1 GB (POP3 og IMAP)
Virus- og spamfilter på mailservere
Webmail
Mulighed for Pocket PC/Smartphone
Ubegrænset POP3-alias/forward/autoreply

Komplet Exchange
Med Hosted Exchange bliver du fri for bekymringer omkring sikkerhed, backup, spam, virus og mobilitet. Vi tilbyder to forskellige versioner.

Outlook Web Access, Webmail(OWA)
WAP 2.0 & 1.x
Kontakter
Webmail
Licens til Microsoft Outlook 2010 eller 2013(PC)og Outlook 2011(Mac)
Exchange ActiveSync
Kalender
Notater - Opgaver
Off. mapper 5 GB inklusiv
Ubegrænset POP3-alias/forward/autoreply

Outsourcing

Slip for bekymringerne
Vi sørger for maksimal sikkerhed til jeres IT-systemer og data ved hjælp af daglig backup, high-end virusbeskyttelse og redundant drift i vores sikre datacentre. Skulle I have brug for hjælp, står vores support til rådighed selv uden for normal arbejdstid.

Ingen uforudsete udgifter
Med din IT hos Themcom betaler du en fast pris pr. måned, og slipper dermed for uforudsete udgifter til ny hardware eller softwareopdateringer. Sker der ændringer i antallet af ansatte, kan du fra måned til måned øge eller mindske antallet af brugere.

Mobil arbejdsplads
IT outsourcing giver den optimale platform til en fleksibel arbejdsplads. Ved at have virksomhedens IT hos en hostingleverandør, kan I logge på jeres IT, uanset hvor I er, blot der er adgang til internettet. Det betyder, at jeres sælgere fx kan logge på jeres system ude fra en kunde og straks oplyse om lagerstatus, leveringstid osv., samt at I har adgang til de interne arkiver, når der er behov for at arbejde hjemmefra.

Vi er med hele vejen
IT-outsourcing handler ikke blot om at flytte jeres IT ud af huset. Vores konsulenter vejleder jer til den bedste løsning med udgangspunkt i jeres behov og er med i hele processen, når løsningen skal opsættes hos jer. Ta' en snak med os og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer.

Den bedste ambassadør er en glad kunde - og dem har vi en del af.

Udpluk af referencer

Ekstra Bladet

Udarbejdelse af kravspecifikation, udvikling af design, programering og installering af responsiv webshop til Ekstra Bladets Abonnementssalg. 24/7 support.

Scancompany

Design og programering af ny hjemmeside, produceret i responsivt design. Til brug for alle platforme. Mail og webserver hostning.

Naval Team Denmark

Kravspecifikation, bestykning, levering og installation samt online backup af server samt klienter. Hostning af IT installationer.

Ducati & Husquarna MC importør

Udvikling og design samt programering af webshop. Implementering af produkter samt søge optimering.

CR Electric

Design og programering af ny hjemmeside, produceret i responsivt design. Til brug for alle platforme.

Vulkano

Design og programering af ny hjemmeside, produceret i responsivt design. Til brug for alle platforme. Mail og webserver hostning. IT support.

Ztrong

Design og programering af ny hjemmeside, produceret i responsivt design. Til brug for alle platforme. Mail og webserver hostning. IT support.

PM Olsen A/S

Design og programering af ny hjemmeside, produceret i responsivt design. Til brug for alle platforme. Mail og webserver hostning.

Kemp & Lauritzen

Udarbejdelse af kravspecifikation, udvikling af design, programering og installering af responsiv CMS hjemmeside. 24/7 support.

UBD I/S

Udarbejdelse af kravspecifikation, udvikling af design, programering og installering af responsiv CMS hjemmeside.

Melitta Nordic A/S

Udvikling og design samt programering af webshop. Oprettelse og vedligeholdelse af Facebook profil.

Allremove

Vedligeholdelse af server park og op til 20 klienter. Online backup og 24/7 support.